ABLA
Community Center

Project: ABLA Community Center
Location: Chicago, IL

Design/Construction Team

Architect:
Architrave Ltd.
Chicago, IL

Installer:
All Chicago Inc.
Chicago, IL

General Contractor:
All Chicago Inc.
Chicago, IL

NeaCera® Panel Summary

Sizes: Up to 51″

Colors: Dark Gray Satin, Light Gray Satin

Shapes: Flat Classic

Configurations: Stacked

Weight: 7.5 lbs/SF

Clips: Never on a NeaCera® Project!

Photographs

Project Summary

The ABLA Community Center in Chicago, IL underwent an extensive renovation to the existing single story structure. Designed to achieve LEED Silver Certification, this 12,800-square-foot-building reflects a $4-million investment by the Chicago Housing Authority. NeaCera rainscreens in Dark and Light Gray were chosen as a durable and low-maintenance enhancement to the façade which achieved a sleek and modern aesthetic.