William Beanes
Community Center

Project: William Beanes Community Center
Location: Suitland, MD

Design/Construction Team

Smolen – Emr – Ilkovitch Architects
Rockville, MD

Doozer Enterprise, LLC
La Plata, MD

General Contractor:
Dennis Anderson Construction Corporation
Waldorf, MD

NeaCera® Panel Summary

Sizes: Up to 60″

Colors: Satin Cream

Shapes: Flat Classic

Configurations: Stacked

Weight: 7.5 lbs/SF

Clips: Never on a NeaCera® Project!


Project Summary

The William Beanes Community Center is a renovation and new expansion to an existing facility, the expansion of which broke ground in 2014 and was completed in 2017. This 9,100-square-foot addition to the 16,055-square-foot center has achieved LEED Gold certification. The center, designed to work in collaboration with the William Beanes Elementary, reflects a $2.6-million community investment.