Massachusetts Mental Health Center

Project: Massachusetts Mental Health Center
Location: Boston, Massachusetts

Design/Construction Team

Architect:
The Architectural Team
Chelsea, Massachusetts

Panelizer/Installer:
Sanford Contracting, Inc.
North Billerica, Massachusetts

General Contractor:
John Moriarty & Associates
Winchester, Massachusetts

Owner:
The Commonwealth of Massachusetts
Boston, Massachusetts

NeaCera® Panel Summary

Sizes: Up to 48″

Colors: Flint Grey Matte

Shapes: Flat Classic

Configurations: Stacked

Weight: 7.5 lbs/SF

Lifetime Graffiti Protection: Always included!

Clips: Never on a NeaCera® Project!

Photographs

Project Summary

The new Massachusetts Mental Health Center is an element of the redevelopment effort known as the Massachusetts Mental Health Center Redevelopment. This 6-story, 61,496-square-foot building combines public service programs with clinical and research programs in the Longwood Medical Area of Boston, MA. Completed in 2011, this building located on Binney Street achieved LEED Gold Certification and utilized offsite panelization of Flint Gray colored NeaCera panels due to spatial job-site limitations.